Wat jij bij ons kunt vinden:

schetsontwerpen

Samen met jou zetten we jouw ideeën en wat je nodig hebt op een rij. Daarmee maken we het schetsontwerp voor jou en met jou.

ontwerp en uitvoering van interieur-objecten

Op aanvraag lampen voor specifieke ruimtes en interieurprojecten op maat gemaakt.

bouwtekeningen en begeleiding van de bouw

De tekeningen die nodig zijn om jouw bouwvergunning te krijgen en om de aannemer te laten zien wat er moet worden gemaakt leveren wij. En voor de bouwbegeleiding kun je ons ook inschakelen.

Wie je in het atelier vindt:

Het atelier is een verzameling van zelfstandige ontwerpers en bouwkundigen, die samen een architectenbureau vormen. Ieder met een eigen expertise, om samen breed in te kunnen zetten voor ieder denkbaar vraagstuk in bouwen en ontwerpen.
Joyce Olthof

Joyce Olthof

Interieur stylist

ontwerp van producten

Victor Thöne

Victor Thöne

Architect

ontwerp van gebouwen en ruimten

Onze speerpunten:

Verrassende concepten en ontwerpen

Verrassende concepten en ontwerpen

Het maximale halen uit de beleving van objecten en de beleving van ruimte en plekken. Spelen met vormen, dieptes, kleuren, licht en schaduw. Denk aan de opmerking van de buurvrouw: ‘van binnen lijkt het huis groter dan van buiten’.

Maatwerk in een uniek ontwerp voor particulieren en kleine ondernemers

Maatwerk in een uniek ontwerp voor particulieren en kleine ondernemers

De doelgroep is specifiek: panden en appartementen voor het eigen huis of de eigen zaak. Speciaal op maat gemaakt voor jouw wensen en perspectieven. Voor nu en voor de toekomst.

De winst voor de klant

De winst voor de klant

Samen met jou zijn er van overtuigd dat een ruimte invloed heeft op de mens die er in leeft. Daarom is het van groot belang dat degene die er in woont of verblijft zich thuis en geïnspireerd voelt. Dit doen wij door goed naar de ruimte te kijken, te analyseren wat deze ruimte nodig heeft en naar waar de klant zich prettig in voelt. Hierdoor creëren zij de juiste sfeer van de ruimte voor de klant.